PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM59.90
ANA YUSRA - THSK 247
Price RM59.90
Product SKU THSK 247
Brand ANA MUSLIM
Availability 19
SAIZ
Quantity
Description
Highlight

* Potongan skirt stail (Handkerchief skirt).

* Stail turn-up pada bahagian hujung lengan.

* Hiasan karakter Ana pada bahagian hadapan.

* Hiasan silkscreen glitter pada hujung lengan.


Sesekali anak-anak kita pakai blouse macam ni, nampak cantik pula kan? 

Ana Yusra Kids ni memang menawan sangat! Gabungan warna yang serasi ni pasti menampakkan si manja anda manis-manis je... Inilah masanya untuk didik anak kita memakai yang sopan-sopan kan? Tambah-tambah lagi bagi yang nak meningkat remaja! Jangan tak tahu, Ana Yusra Kids pun ada rekaan kepuk-kepuk kembang tau! Potongan ala princess cut yang betul-betul nampak elegan! 

Cepat... Selagi stok masih ada je tu! 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews