PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM59.90
ANA WARDA - TERK 269
Price RM59.90
Product SKU TERK 269
Brand ANA MUSLIM
Availability 26
SAIZ
Quantity
Description
Highlight

* Potongan tshirt stail (Empire line).

* Stail (ruffles) pada bahagian hujung badan dengan fabrik bercorak.

* Stail pleated pada bahagian badan hadapan.

* Hiasan karakter Ana pada bahagian hadapan.

* Hiasan silkscreen glitter Ana Solehah pada badan hadapan.

* Hiasan silkscreen glitter pada hujung lengan.


Baju 5 in 1 dah release you all!  

Wah... Berita baik ni! Mommies yang selalu dalam dilema tu mesti suka! Wishlist kita sangat kan, nak baju untuk anak-anak yang simple, cantik dan selesa. Walaupun payah nak jumpa, tapi Ana Muslim sentiasa ada! Ini dia, baju 5 in 1! Baju pergi pasar, pantai, klinik, taman dan parti hari jadi. Semuanya ons! Memang sesuai untuk semua tempat dan situasi! Happynya!!! 

Walaunpun direka dengan stail potongan tshirt, tapi Ana Warda Kids tetap tampil eksklusif dengan kehadiran ruffles di bahagian bawah baju. Tak cukup dengan itu, kami hiaskan lagi sentuhan magis kristal yang cantik mengerlip-ngerlip ni... Aduh... Rasa nak meletup jantung bila tengok kan. Nak nampak cute lagi??? Hiasan polka dot ni kan ada. Alolololo... Comelnyalah bila dipakai. Eh... Eh... Eh... Ni bukan untuk mommies tau! Anak-anak je... Haaa... Tunggu apa lagi. Klik lah add to cart sekarang!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews