PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM30.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM12.90
Legenda Budak Pelik - Merungkai Misteri Banglo Lama! | Ana Muslim | Novel Grafik | Kanak-kanak 10-14 Tahun
Price RM12.90
Product SKU SNG08
Brand ANA MUSLIM BOOKS
Size (L x W x H) 19 cm x 12.5 cm x 1 cm
Availability 300
Quantity
Description
Highlight

• 12.7 x 19.05 x 0.9 cm (0.16 kg)

• 4 warna

• Kulit lembut

• Bahasa Malaysia

INFO / SINOPSIS

Siri Novel Grafik Ana Muslim - Legenda Budak Pelik - Merungkai Misteri Banglo Lama!

 

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

 

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

 

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

 

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

 

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

 

E. Budak Pelik 5

Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews