PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00
RM15.90
BEST OFF JA'A - BEST LAGI SIRAP LIMAU IKAT TEPI
Price RM15.90
Product SKU 9789674491062
Brand ANA MUSLIM
Availability 29
Quantity
Description
Highlight

Format: Paperback
Saiz: 14.8 x 21 cm
ISBN:  978-967-4491-06-2

Jumlah Muka Surat : 96
Warna : 4 warna
Bahasa : Bahasa Melayu
Penulis : Ja'a

Siri Pada Suatu Hari - Best Of Ja'a-Best Lagi Sirap Limau Ikat Tepi

Orang kata budak Ja’a ni asalnya dari Belanda, ada jugak yang kata dia ni membesar kat Kepulauan Babardos. Entah macamana akhirnya dia ni dijumpai terdampar kat pantai Laut China Selatan. Apa pun orang kata yang pasti asal usulnya dari perut ibunya. Mungkin pasal tu la dia ni suka sangat dok cerita pasal kisah-kisah dan ragam-ragam orang kita. Ntah cerita betul atau Khayalan semata-mata tak tahu la. Apa pun sebelum budak ni balik ke tempat asalnya, kita bacalah dulu apa yang dia cerita. Ntah-ntah ada cerita korang yang dia dah copy. Apa-apa pun hidup jangan poyo, biar rendah diri jangan darah yang tinggi. :p

 

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews