PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00
RM15.90
DRAMA TIK...TIK AKU BLUR
Price RM15.90
Product SKU DRAMA TIK...TIK AKU BLUR
Brand ANA MUSLIM
Availability 25
Quantity
Description

Format: Paperback
Saiz: 127 x 203mm
ISBN: 978-967-0604-51-0
Jumlah Muka Surat : 160
Warna : 4 warna
Bahasa : Bahasa Malaysia
Penulis : Siti Sarah Othman
Pelukis : Farish

Siri Novel Grafik Muslim Teens - Drama Tik... Tik...Aku Blur

Rasa depress dengan diri sendiri? Apa saje yang dibuat, semua tak kena. Dah lah tu, asyik kena marah je. Go on, go on… Haha, nampak sangat korang tak pernah baca cerita pasal aku kan? Aku tumpang simpati… Kalau korang baca, mesti korang rasa koranglah manusia paling beruntung dalam dunia ni. Mana taknya, bersikap dramatik sudah menjadi identiti aku. Tumpahkan air, asyik tercedera dan memalukan diri sendiri sudah menjadi rutin harian aku. Dramatik la sangat… Gara-gara aku, semua orang jadi panik…

Rileks la… Lepas tu, tiba-tiba hidup aku bertambah dramatik dengan kehadiran seorang jejaka handsome bermata biru! Anyway, nak tau tak siapa dia? Dia tu macam misteri je. Senang cerita, Joseph namanya. Lagi? Argh, kenapa aku nak tahu lagi pasal dia ni? (Hurmmm) Tapi best friend aku, si Khairi ni pula tiba-tiba kelihatan cemburu? (Adakah ini yang dinamakan… Tet!) Ama pula mula menjadi suspicious pada aku. (Aip, semua rebut aku. Hot stuff juga aku rupanya - Hihihi). Haa… Amacam, dramatik tak hidup aku? Nak tau jawapannya, dapatkanlah novel luar biasa Drama Tik… Tik.

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews