PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00
RM12.00 RM12.90
LEGENDA BUDAK PELIK - MERUNGKAI MISTERI BANGLO LAMA!
Price RM12.00 RM12.90
Product SKU 9789674495770
Brand ANA MUSLIM
Size (L x W x H) 19 cm x 12.5 cm x 1 cm
Availability 64
Quantity
Description
Highlight

Spesifikasi:

12.7 x 18.42cm

160 muka surat

Paperback

1 warna

Bahasa Melayu

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5

Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews