PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00
RM12.00 RM12.90
OPS..SIS, TOLONG!
Price RM12.00 RM12.90
Product SKU 9789674493158
Brand ANA MUSLIM
Size (L x W x H) 19 cm x 12.5 cm x 1 cm
Availability 14
Quantity
Description
Highlight

Spesifikasi:

12.7 x 18.42cm

160 muka surat

Paperback

1 warna

Bahasa Melayu

"Wei, kau nak tahu tak, Rina tu dah ABC!" "Apa?! Patutlah banyak jerawat! Hahaha!" Oh noooooooo!!! Sis, tolong! Nampaknya, rahsia paling besar aku dah diketahui oleh orang yang paling berbahaya tahap kebecokan mulutnya! Siapa lagi kalau bukan Sulaiman Ahmad Bekri! Habislah aku...Eh kejap! Salah ke kalau aku dah ABC? Hisy, bukan air batu campur lah. (ABC tu, Allah bagi cuti). Nasib baik ada Along. Dia yang banyak tolong aku. Kata Along lagi, jadi wanita ni special tau. Apa yang special? Okey..Ok. Aku bagitau sikit je. Dalam ni ada tips untuk korang yang pertama kali datang tutttt.  Haa, selebihnya, korang bacalah sendiri. Oh lupa nak cakap. Buku ni, untuk kita-kita aje. Jangan bagi adik lelaki, kawan sekelas (terutama sekali kalau yang bernama Sulaiman Ahamd Bekri), abang senior ataupun kerani makmal sains baca tau. Pendek kata, no boy allowed!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews