PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM30.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM9.90
Istikharah Cinta : Di Akhir Garisan | Ana Muslim | Komik | Remaja & Dewasa
Price RM9.90
Product SKU KMT09
Brand ANA MUSLIM BOOKS
Size (L x W x H) 21 cm x 14.8 cm x 0.5 cm
Availability 300
Quantity
Description
Highlight

• 14.8 x 21 x 0.5 cm (0.2 kg)

• 4 warna

• Kulit lembut

• Bahasa Malaysia

INFO / SINOPSIS

Istikharah Cinta - Di Akhir Garisan!

 

Siapa kata couple tu best sangat? I don’t think so. Mula-mula aku pun fikir couple tu best. Sampai nak terhanyut dibuatnya memadu asrama. Eh, asmara. Tapi aku silap. Dalam usia remaja ni rupanya ada banyak benda yang perlu dibuat, sebagai persediaan untuk kita menjadi dewasa. Dan... Hidup tanpa couple pun not bad apa.

 

Bila sampai masanya, Allah akan bagi. Caye la. Dia bagi dengan cara yang jauh lebih indah, lebih sweeeeeet, langsung tak disangka-sangka. Tak percaya? Kalau tak percaya, bacalah kat dalam! Mesti lepas ni kau pun nak PJJ punyalah!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews