PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM59.90
ANA FARHA - TSGK 240
Price RM59.90
Product SKU TSGK 240
Brand ANA MUSLIM
Availability 8
SAIZ
Quantity
Description
Highlight

* Stail ruffles pada bahagian tepi baju dengan fabrik bercorak.

* Hiasan karakter Ana pada bahagian hadapan.

* Hiasan silkscreen glitter pada hujung lengan.

Auranya... Masya-Allah, lain macam! 

Allahuakbar...  Beryukurnya bila Ana Muslim keluarkan rekaan baju tanpa gosok! Rasa nak menjerit kegembiraan je! Sudahlah cantik, menyenangkan kerja-kerja mommies pula tu. Siapa yang tak suka kan? Tambah-tambah lagi bila tengok rekaan Ana Farha Kids ni. Melting betul! 

Sabar dulu mommies, tau... Ana Farha Kids memang sengaja kami hasilkan dengan rekaan serba cantik macam ni. Barulah kurlassss...! Panel skirt yang bercorak jalur ini pun menampakkan lagi effect menawan tu! Rasa macam nak nyanyi lagu let it go je kan!

Haaa... Sebelum di ‘let go’, cepat-cepatlah klik add to cart sekarang!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews