PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00(SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM59.90
ANA PEARL - TDPK 260
Price RM59.90
Product SKU TDPK 260
Brand ANA MUSLIM
Availability 14
Saiz
Quantity
Description
Highlight

 

* Cotton & Polyester

* Gaun t-shirt berlengan panjang.

* Dua poket (Flap) dengan hiasan butang pada bahagian potongan skirt.

* Hujung lengan dengan panel bewarna kontra.

* Hiasan karakter Ana pada bahagian hadapan.

Di mana nak cari baju yang comel, eksklusif tapi dalam masa yang sama, nampak sopan, ya? Ala-ala islamik gitu... 

Ana Pearl Kids kan ada! Koleksi terbaharu Ana Muslim ini memang nampak sweet macam candy tau! Gabungan warna yang sangat serasi ini pasti buatkan si manja anda gembira! Siapa yang tak suka dengan rekaan menarik Ana Muslim ni kan? Untuk menambahkan lagi kecomelan Ana pearl Kids, kami tambahkan hiasan butang comel pada poket flap ini! Awww... Comelnya! Haaa... Dah tak sabar nak beli lah tu kan... Jom, kita shopping sekarang!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews