PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN MELEBIHIRM100.00
RM9.90
ISTIKHARAH CINTA : DI AKHIR GARISAN
Price RM9.90
Product SKU 9789674493004
Brand ANA MUSLIM
Availability 5
Quantity
Description
Highlight

Format: Paperback
Saiz: 14.8 x 21 cm
Mukasurat: 96 mukasurat
Warna: 4 Warna
Bahasa: Bahasa Malaysia

Siri Komik Muslim Teens

Penulis  Adinda

Pelukis Zack

RM 9.90/RM 10.90

Spec - 14.8 x 21 cm, 4c, 96 pages, Paperback, Bahasa Melayu

 

SIRI KOMIK MUSLIM TEENS - ISTIKHARAH CINTA : DI AKHIR GARISAN

 

Siapa kata couple tu best sangat? I don’t think so. Mula-mula aku pun fikir couple tu best. Sampai nak terhanyut dibuatnya memadu asrama. Eh, asmara. Tapi aku silap. Dalam usia remaja ni rupanya ada banyak benda yang perlu dibuat, sebagai persediaan untuk kita menjadi dewasa. Dan... Hidup tanpa couple pun not bad apa.

Bila sampai masanya, Allah akan bagi. Caye la. Dia bagi dengan cara yang jauh lebih indah, lebih sweeeeeet, langsung tak disangka-sangka. Tak percaya? Kalau tak percaya, bacalah kat dalam! Mesti lepas ni kau pun nak PJJ punyalah!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews